Un home de 61 anys ha resultat ferit de caràcter moderat a l'ésser tocat per un llamp aquest dimarts quan va sortir amb un paraigua al jardí de casa seva a la localitat de Torrelodones, segons ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències 112 Comunitat de Madrid.

La primera trucada al 112 s'ha produït cap a les 10.40 hores alertant que en un xalet hi havia una persona ferida per l'impacte d'un llamp, en plena tempesta a la regió.

A la zona s'ha desplaçat Policia local de Torrelodones, una unitat mòbil del SUMMA 112 i efectius de Protecció Civil del municipi, que han trobat a l'home ferit pel llamp, que li va entrar per la mà dreta i li va sortir per la cama esquerra, a l'altura de l'escrot. Pel que sembla, havia sortit amb un paraigua a jardí davant la pluja que es produïa.

A causa de l'impacte, l'home presenta ferides de caràcter moderat tot i que té cremades de tercer grau a les zones del cos afectades per l'impacte del llamp.

Per tant i després de ser estabilitzat pels sanitaris del SUMMA, l'home ferit ha estat traslladat amb pronòstic moderat a l'Hospital Porta del Ferro de Majadahonda.