Almenys 256 manifestants han estat arrestats aquest dissabte durant una nova jornada de protesta de les 'armilles grogues' per a reivindicar canvis en el sistema polític de França. Les forces de seguretat han emprat gas lacrimogen contra els manifestants, que han incendiat mobiliari urbà per tal de dificultar el pas dels vehicles en el nord-oest de París.

La Fiscalia de París ha informat que 147 dels arrestats continuen detinguts i de 90 amb sancions imposades. La Policia ha desplegat un ampli dispositiu de seguretat a la zona dels Camps Elisis i ha publicat fotografies en xarxes socials de ganivets, màscares i un arc confiscats durant els enfrontaments.

A més, s'ha prohibit qualsevol reunió de persones vinculades al moviment de les 'armilles grogues' en diversos barris de la capital, principalment en el centre. Almenys dues de les marxes convocades no s'han pogut realitzar per les restriccions de les autoritats.

El ministre de l'Interior, Gérald Darmanin, ha publicat a Twitter el seu "suport a la policia enfront del desafiament dels violents i esvalotadors (...). L'ordre republicà s'ha imposat", ha finalitzat.