La Policia Nacional va alliberar aquest diumenge a una jove de 23 anys el marit de la qual l'ha mantingut tancada durant dos anys en el domicili que tots dos compartien a Madrid i que ha estat detingut com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal i maltractaments.

Va ser un amic de la jove, des d'Alacant, el que va avisar aquest diumenge a la tarda als serveis d'emergència denunciant que la dona, de nacionalitat bengalina, era víctima de violència de gènere des de feia temps, segons informen aquest dilluns fonts policials.

Fins al domicili es van desplaçar agents de la Policia Nacional, els qui es van entrevistar amb la jove que els va dir que portava dos anys sense sortir de casa, en el districte d'Arganzuela, i que quan s'anava a treballar la seva parella, de 27 anys i de la mateixa nacionalitat, la deixava tancada amb clau.

Els veïns de l'edifici van corroborar davant els agents la versió de la dona en assegurar que en dos anys només l'havien vist prop de la porta de casa.

A més, la víctima va afirmar que el seu marit l'agredia físicament, a vegades amb ganivets de cuina, i l'amenaçava amb matar-la i després anar al seu país d'origen a matar a la seva família.

Els policies van observar que tenia lesions a la cara, el cap i el cos.

La jove va ser assistida per una agent a la qual va mostrar les seves lesions i li va explicar els fets. Moments després es va detenir al marit.