Segueix-nos a les xarxes socials:

La Justícia italiana treu la custòdia als pares que volien sang de no vacunats pel seu fill

El nen necessita una cirurgia del cor, però la família no vol que rebi sang de donants vacunats contra la COVID-19 per motius religiosos

La Justícia italiana treu la custòdia als pares que volien sang de no vacunats pel seu fillEP

Un tribunal de Bolonya ha suspès provisionalment la pàtria potestat a uns pares de Mòdena que volen que el seu fill amb problemes de cor rebi transfusions de sang de persones no vacunades contra la COVID-19 en una cirurgia.

El nen necessita una cirurgia del cor, però la família no vol que rebi sang de donants vacunats contra la COVID-19 per motius religiosos, segons recull la premsa italiana. Els metges opinen que aquesta petició no té base científica i, finalment, el cas ha acabat en els tribunals i amb la Fiscalia de Menors d'Itàlia també involucrada.

Un jutge de Mòdena ja s'havia posicionat a favor del centre mèdic que operarà al nen, justificant la seva decisió amb la necessitat de la intervenció i amb la seguretat de la sang donada, ha recollit el diari 'La Stampa'.

El cas es va conèixer arran d'unes converses a l'aplicació de missatgeria Telegram que es van fer públics i on els pares van iniciar una campanya per a trobar "voluntaris" no immunitzats disposats a donar la seva sang. El centre mèdic Sant'Orsola es va oposar llavors a les donacions de sang, perquè argumenten que han de seguir uns protocols legals molt estrictes i precisos per a garantir la seguretat de qui la dona i de qui la rep.

Prem per veure més contingut per a tu