Segueix-nos a les xarxes socials:

Ramón Tamames posa a la venda a Amazon el seu discurs com a candidat

La publicació ja es troba entre les més venudes, segons la plataforma de comerç electrònic

Ramón Tamames posa a la venda a Amazon el seu discurs com a candidatEFE

L'economista Ramón Tamames ha posat a la venda a la plataforma de comerç electrònic Amazon el seu discurs com a candidat a la Presidència del Govern en la fracassada moció de censura presentada per Vox contra Pedro Sánchez i debatuda aquesta setmana al Congrés dels Diputats. A més, segons la plataforma ja es troba entre els més venuts.

Amb el títol "Per una Espanya de tots. El nostre millor futur" i editat per JdeJ Editores, Tamames ofereix la versió última del que descriu com "una completa anàlisi per a la renovació de la vida política i social", segons s'assenyala a la plataforma.

A Amazon només es ven en format per a versió Kindle, de lectura electrònica, a un preu de 4,74 euros.

Destaca que el discurs, que es reprodueix textualment, ha estat elaborat "des d'una visió independent, amb gran riquesa de dades que conformen una anàlisi crítica, valenta i esperançada per a la reconstrucció d'Espanya on tots tinguem cabuda".

Al principi del llibre, de 81 pàgines i a la portada del qual la vírgula de la lletra "ñ" del títol és una bandera d'Espanya, l'economista ha afegit un text inèdit a manera de pròleg.

Hi explica i resumeix els punts fonamentals del seu discurs, com el "necessari" impuls constitucional d'Espanya, la proposta per a una economia més dinàmica, la defensa d'una nova llei electoral i les raons per a aquest canvi i, finalment, la proposta per detectar i erradicar la corrupció de la vida política.

L'economista ha remès aquest mateix dijous, just un dia després de fracassar la candidatura, una carta d'agraïment als seus amics, a la qual ha tingut accés EFE, en què assegura haver rebut molts escrits de suport a la moció.

Agraeix les seves "paraules d'ànim" que, segons diu a la missiva, han contribuït a mantenir-se "en posició el temps que duri aquest tornat dialèctic i mediàtic".

Tamames conclou la carta, en què adjunta el seu discurs, dient que espera que les imatges dels mitjans de comunicació "hagin il·lustrat el cas suficientment".

Prem per veure més contingut per a tu