Saps què gastes amb la llum de casa teva? A molts ciutadans els costa entendre la seva factura de la llum i saber com poden estalviar mes a mes.

Bassols Energia ofereix un nou servei d'informació energètica als seus clients. Una nova eina dissenyada perquè els clients puguin entendre, gestionar i millorar el seu consum energètic. I no només això, sinó que també analitza el consum energètic dels clients i els ofereix un informe d'estalvi energètic perquè puguin optimitzar el seu consum energètic i paguin només per l'energia que consumeixen i sempre al millor preu.

Tots els clients de Bassols Energia tenen aquestes dades al seu abast a través de la seva Oficina Virtual, on poden conèixer les seves corbes de consum elèctric (diari, setmanal, mensual i anual), a més de la potència consumida mensualment.

Bassols Energia va més enllà i no només posa a disposició del client les dades del consum elèctric de casa seva, sinó que a més les estudia, analitza i ofereix una proposta d'optimització perquè el client estalviï en la seva despesa energètica, canviant la tarifa i/o la potència que té contractades i pagui només per allò que necessita i gaudint sempre del millor preu. Els nous informes d'optimització d'energia elèctrica estan a disposició del client des de la seva Oficina Virtual i periòdicament Bassols Energia envia anàlisis als usuaris. Amb aquest nou servei, Bassols Energia continua oferint un servei de proximitat amb el client i un tracte personalitzat, amb el millor assessorament i els serveis més punters.

Amb Bassols Energia, els clients tenen l'energia més propera, més serveis, més proximitat i pagant només per allò que consumeixen i sempre amb energia 100% verda.