puigcerdà/jaca 5-2

CG Puigcerdà: L.Misut, O.González, P.Michnac, O.Pereiro, P.Kotlaric, T.Pokrivcak, M.Carsiky, D.Hilario, J.Soler, I.Gracia, S.Barnola, A.Casas, G.HIlario, B.Ribot, J.Cepeda i D.Almendros.

HCH Jaca: J.Alonso, A.Marin, A.Ouchynnkov, G.Betran, J.Buron, D.Didkoysky, A,Martin, V.Kulikov, O.Estaun, J.Biec, T.Tatar i J.Gutierrez.

Gols: 1-0, m.20, Peter Kotlaric; 1-1, m.35, Danylo Didkoysky; 1-2, m.37, José Biec; 2-2, m.47, Daniel Almendros; 3-2, m.49, Ivan Gracia; 4-2, m.54, Peter Michnac; 5-2, prórroga, Peter Michnac.

Àrbitres: Marc Vallet; Xavier Piguillem i Armando Zaragoza.

Incidències: 800 espectadors al Palau de Gel de Puigcerdà.

DdeG, Puigcerdà.

El Club de Gel Puigcerdà es va proclamar campió de la Copa Federació després de doblegar el Horcona C.H. Jaca per 5 a 2. Els groc-i-negres tenien la copa d´esquena. En el partit d´anada van perdre per 4 a 3 i el dissabte, durant uns minuts, anaven por sota en el lluminós. Però els de Peter Oppitz van plantar cara a les circumstàncies i van adjudicar-se el trofeu.

Després d´un partit defensiu dels d´Osca, els ceretans van imposar-se per 4 a 2.

Es van haver de disputar 20 minuts de desempat (ja que cada equip havia guanyat un partit) on Peter Michnac va ser l´heroi. Després d´un passi de Txara va fer el cinquè gol, que donava la copa al Puigcerdà.