mataró/obres idesmonts

? mataró. CINC INiCIAL: Arinyo (2), Ventura (12), Fradera (15), Cabrera (7), Mons (9) reserves Hernandez (5), Solans (7), Forcada (7), Gonzalez. tirs lliures: 16/21. triples: 7: 3 Mons, 2 Ventura, Forcada, Hernandez. faltes personals: 16 Cap eliminat. ? Obres idEsmonts-cassanenc. CINC INiCIAL: Oliveres (7), Gaitx (2), Bosch (4), Clavaguera (21), Omori (15) Reserves Bartrolí (4), Sima (4), Martinez (8), Mondejar (9), Llinàs (4), Costa i Sala. triples: 6: 3 Clavaguera i 2 Martinez, Oliveres. faltes personals: 20. Eliminat Martinez (35). A Àrbitres: Ruperez i Martín. P PARCIALS 1 18/11 2 17/27 descans 3 13/18 4 20/19.

L'Obres Idesmonts-Cassanenc va aconseguir sumar la setena victòria de la temporada, que el situa a la zona alta de la classificació després d'imposar-se al Mataró a la seva pista, que fins ahir només havia perdut en una ocasió a casa aquesta temporada. El conjunt de Dejan Kamenjasevic va tenir una mala sortida, amb poca intensitat i molt desencert, fet que van aprofitar els del Maresme per agafar diferències properes als 10 punts. A poc a poc, a mida que passaven els minuts, els gironins van anar millorant i reduint les diferències. La millora en les opcions de joc en atac, va portar a marxar al descans, ja amb el marcador a favor. Al tercer període, on els cassanencs últimament no han estat massa bé, es va veure el millor joc dels gironins. Amb una gran defensa -la millor de la lliga EBA- va aconseguir aturar l'atac del Mataró i a poc a poc va anar agafant diferències, que es van enfilar fins els 14 punts. En el darrer període, els gironins van saber mantenir les diferències i emportar-se els dos punts.