Després de viure dos ascensos de categoria consecutius (en dues temporades, l'equip ha passat de la Tercera Divisió a Segona A), i un cop cobert el primer quart de competició amb força bona nota, no és d'estranyar que el Girona miri cap al futur amb cert optimisme. Així mateix ho va demostrar el vicepresident esportiu Josep Rigau qui, en declaracions a la pàgina web del club, va mostrar-se força animat a l'hora de vaticinar el possible ?desenllaç de la present campanya.

"No descarto que aquest torni a ser un any de transició. Portem dues temporades consecutives de transició cap a l'elit i l'aposta que hem fet centrada a confiar en jugadors de les comarques gironines ens està donant molt bons resultats", explicava Rigau. El vicepresident va afegir que "no em sorprendria gens que al mes de juny haguem d'anar a la plaça del Vi per viure una nova celebració".

El directiu blanc-i-vermell també va tenir temps per analitzar la categoria: "És igualadíssima, però el més important és que fins al moment no hem trobat cap equip que hagi demostrat un nivell superior al nostre. Això, sens dubte, ho hem d'agrair en bona part a l'excel·lent treball que està fent el cos tècnic.

Finalment, va parlar sobre la possible arribada de reforços al proper mercat d'hivern: "Si Raül Agné considera que l'actual plantilla necessita un davanter per reforçar l'atac, farem tot el possible per portar-lo".