Partit a Montilivi, victòria assegurada. La fórmula no escrita que ha aplanat el camí del Girona en aquesta arrencada de lliga va tornar a funcionar ahir després de refer-se de l'última desfeta com a visitant guanyant davant la seva afició. Malgrat els tres punts, la imatge de l'equip, a tenor del seu entrenador, va distar, i molt, dels anteriors enfrontaments davant el Saragossa i l'Hèrcules. Ahir, contra el cuer, el Sevilla Atlètic, la "sort" es va aliar amb els gironins a l'hora de signar la cinquena victòria de la temporada i tornar a allunyar els fantasmes del descens.

Agné va deixar les coses ben clares només de posar els peus sobre la sala de premsa. "No estic gens content. Un partit així no és digne d'aquesta categoria. Té mèrit jugar tan malament i guanyar". Paraules que en només dues setmanes, després de superar l'Hèrcules en "el millor partit de la temporada", han patit una transformació inimaginable. Agné, visiblement disgustat amb el joc dels seus, va donar gràcies al "destí" per haver volgut que el rival d'ahir fos el cuer de Segona.

"Això ens posa els peus a terra", reconeixia el de Mequinensa. "Aquests tres punts tenen molt mèrit per com s'han aconseguit, però aquest no és el camí que cal seguir". Agné va culpabilitzar el poc joc d'equip que el Girona va mostrar davant el filial andalús per justificar la imatge dels seus. "Hem estat malament per fora, però també per dins. Som un equip fiable a casa, sí, però cal anar molt amb compte per no tenir cap ensurt".

El tècnic va afegir que l'equip "depèn molt de la qualitat dels jugadors. Si un dia no funcionem, el conjunt ho nota, com ha passat avui". A l'hora de subratllar noms propis, Agné va destacar l'evolució de Paco Esteban: "Ens està donant molt. És cert que aquesta temporada ha anat de menys a més, però encara li falta molt, com a molts jugadors". De paraules per a Hèctor Simón també en va tenir: "Ell, com els altres dos canvis, ha estat un dels millors. L'Hèctor ha intentat fer el que li he dit i no li he de retreure massa".

Finalment, un missatge per a l'afició: "Té molt mèrit que fins i tot la gent hagi tingut ànim per aplaudir l'equip. Avui, el més encertat hagués estat que nosaltres els haguéssim ovacionat a ells".

Galeote, indignat

Del disgust d'Agné, a l'enuig de Galeote. Una jornada més, el tècnic del Sevilla Atlètic no donava crèdit al poc rendiment que el seu equip havia tret després de, sota el seu parer, jugar un bon partit. "La nostra proposta ha estat força atractiva i hem estat l'únic conjunt que ha apostat per buscar el gol".

L'andalús va assenyalar "una jugada desgraciada" com la culpable de l'enèsima derrota dels seus aquesta temporada. "Ha estat un partit molt igualat, però una acció puntual ha decantat la balança. Hem fet un partidàs i crec que als nostres no se'ls pot demanar res més", explicava.

Galeote va assumir que "la categoria és molt exigent per la nostra plantilla; som un grup molt jove, no podem deixar de ser realistes. Però avui això no s'ha notat perquè en tot moment hem dut el tempo del partit i, si no arriba a ser pel gol que ens han fet, teníem moltes opcions d'endur-nos els tres punts.

A part d'evidenciar la seva "indignació", Galeote va explicar que "el vestidor està molt fotut per aquesta derrota. No hem fet res per merèixer aquest resultat, tot al contrari. I a més, l'arbitratge no ha estat de la nostra part. Pràcticament ens han maltractat; tenim gairebé tothom trencat, amb cops... És un càstig massa exigent per nosaltres".