El defensa argentí Gabriel Milito va veure's obligat a abandonar l'entrenament matinal d'ahir del primer equip del Barcelona en notar problemes en un adductor un cop iniciada la sessió.

El central internacional per l'Argentina té molèsties en l'adductor dret, fet pel qual els serveis mèdics de l'entitat blaugrana van afanyar-se a posar en tractament el jugador. L'evolució del central barcelonista en les properes hores determinarà si avui pot entrenar-se amb el grup i, per tant, poder preparar en condicions el partit que el seu equip disputarà aquest dissabte al Camp Nou davant el líder de Primera, el València.

Gabriel Milito era un dels set jugadors de la primera plantilla de l'actual campió que ahir varen treballar sota les ordres de Josep Guardiola i al costat de Pinto, Abidal, Maxwell, Keita, Mascherano i Leo Messi. Per aquesta raó, el de Santpedor va completar la sessió amb els joves futbolistes del planter Planes, Benja, Edu Oriol, Masip, Armando, Ilie, Riverola, Víctor Vázquez, Saúl i Rochina.

Al complert

Guardiola tindrà avui a tots els seus futbolistes sota les seves ordres després de 10 dies en els quals els jugadors internacionals han participat en les seves respectives seleccions; d'aquesta manera, podrà preparar el partit de dissabte contra el València amb plenes garanties.

Un cop disputats els partits d'Espanya davant Escòcia, la sub-21 enfront Croàcia i el Brasil amb Ucraïna, Guardiola recuperarà per a la sessió prevista per aquesta tarda Víctor Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Puyol, Villa, Jeffrén, Bojan, Dani Alves i Adriano. Tots aquests se sumaran als tres argentins de la primera plantilla, que varen reincorporar-se a la feina el passat dilluns després de la derrota de la seva selecció del passat divendres al Japó (1-0).

Amb la plantilla completa, Guardiola buscarà recuperar el camí del triomf al Camp Nou, quelcom que sembla costar més de l'habitual aquesta temporada, amb només 1 triomf en 3 partits.