L'equip femení de la secció de rugbi del GEiEG es va complicar la permanència a la divisió d'honor perdent un dels partits més importants de la temporada al camp de l'Olimpico Pozuelo de Madrid (36-19). Les gironines apostaven fermament per la victòria, ja que així podien aspirar a la cinquena posició final de la classificació. Ara, però, la permanència del GEiEG passarà pel darrer partit de lliga contra el cuer, Sacrum de San Sebastián de los Reyes, en un duel que decidirà la continuïtat de l'equip de Coral Vila a l'elit.

La primera part va ser totalment de les madrilenyes, superiors físicament, mentre que les grupistes no hi van ser. Les locals van arrasar, guanyant molts metres i entrant a marca, de tal manera que el marcador al descans era de 31 a 0. A la segona part, les gironines van poder fer el seu joc habitual, amb la pilota a la mà, aconseguint un resultat de 5 a 19. Júlia Pla va fer dues marques, mentre que Anna Arnau en va fer una i Laia Gibert va fer dues transformacions a pals.

Amb aquest resultat, les gironines es compliquen la permanència. No obstant, el balanç de cinc derrotes seguides a la Divisió d'Honor no fa reduir les esperances de mantenir la categoria a les jugadores del GEiEG. Amb tot, el partit contra el Sacrum és, a priori, favorable a les gironines.