El defensa del Barcelona Adriano Correia va assegurar ahir que la seva intenció és continuar en el conjunt blaugrana la temporada que ve, ja que considera que encara li queden "moltes coses a fer en el club". Adriano ha aconseguit la titularitat en el lateral dret a la recta final de la temporada en la qual Eric Abidal ha hagut d'abandonar els terrenys de joc per sotmetre's a un trasplantament de fetge. Al brasiler li queden dos anys més de contracte i, la seva intenció és complir-los: "Em trobo molt bé aquí, estic a gust, visc el millor moment de la meva carrera des que vaig arribar al Barcelona i la meva decisió és seguir en el club la temporada que ve".

El Barça fa temps que segueix el valencianista Jordi Alba com a possible relleu d'Adriano al lateral esquerre. Al brasiler no li sap greu elogiar el defensa de l'Hospitalet de Llobregat. "Jordi Alba m'agrada com a futbolista, és molt bon jugador, defensivament molt bo, quan puja també pot fer molt de mal i tècnicament té molta qualitat. Si arriba a tancar el seu fitxatge amb el club, benvingut sigui", va comentar.

Adriano també va parlar de la final de la Copa del Rei, que el Barcelona disputarà contra l'Athletic Club el pròxim 25 de maig al Vicente Calderón. El lateral blaugrana va reconèixer que a la plantilla "se li està fent una mica llarga" l'espera per jugar aquesta final, després que la Lliga finalitzés la setmana passada. "Sembla que la temporada s'ha acabat, però per a nosaltres no és així. No estem competint i ens hem de posar les piles un altre cop, endollar-nos de nou a la competició. Però l'equip s'està entrenant bé i ja torna a tenir espurna", va destacar.

El Barça no podrà comptar en aquesta final amb el brasiler Dani Alves, que dimecres va haver de ser operat d'una fractura de clavícula i que s'uneix a la baixes per a aquest partit d'altres defenses, com Eric Abidal, Carles Puyol o el banyolí Andreu Fontàs. "És realment una llàstima això de l'Alves, perquè a més s'ho va fer en una jugada en la qual semblava que no havia passat res. Però altres anys ha estat igual, hem tingut la defensa tocada i l'equip ha tingut uns bons resultats en finals i ha estat campió", va afirmar Adriano, que espera que el del Benito Villamarín no hagi estat l'últim partit del seu compatriota com a blaugrana. "Sempre he dit que, per a mi, és el millor lateral dret amb qui he jugat. Si se'n va o no, ja no depèn de mi, encara que m'agradaria que es quedés, perquè és un futbolista molt important i, si es queda, segur que seguirà mantenint el nivell que té ara", va concloure.

Amb tants lesionats en defensa, qui sembla que tindrà un lloc segur a l'equip titular del Barça al Calderón és el jove lateral del filial Martín Montoya. El barceloní ja ha jugat uns quants partits amb el ?primer equip aquest tram final de temporada sense desentonar gens.