El Llagostera no va poder-se acomiadar de l'afició amb una victòria. Per a l'últim partit de lliga al Muncipal, amb la salvació ja assolida, Lluís Carrillo va presentar un equip farcit de novetats que va aconseguir plantar cara al Mallorca B, que es jugava sortir de la zona de promoció de descens, però l'equip balear, obviament més motivat, va poder-se endur els tres punts amb molt patiment gràcies a un gol de Marc abans del primer quart d'hora.

Uns jugàven gairebé per divertir-se i els altres ho feien amb el ganivet entre les dents. Això va provocar un començament frenètic amb la pilota vorejant les dues porteries molt aviat. Un centre del camp inèdit a les files gironines, amb Artabe i Masó al mig i Àlex Moreno i Joaqui a les bandes va trobar de seguida els forats al conjunt balear i als cinc minuts Aumatell i Àlex Moreno van fregar l'1-0. Va ser una doble acció en la que tots dos van rematar de cap a boca de canó, però el primer va trobar una mà salvadora de Yeray i el segon ho va fer desviat. La resposta de l'equip del garrotxí Miquel Soler només es va fer esperar vuit minuts: un xut a la xarxa de Marc Fernández quan estava sol davant Nico Ratti, l'habitual porter del Llagostera B que ahir va gaudir de la confiança de l'entrenador. Només dos minuts després, Marc va tornar a gaudir d'una pilota a l'espai calcada a la primera, i aquest cop no va perdonar amb un tret creuat lluny de l'abast del porter de 19 anys. Amb el gol, els ànims dels mallorquins es van calmar i el partit va abaixar les revolucions. Fins el descans, els visitants només van tornar a inquietar la porteria local amb un altre xut de Marc fàcil per a Ratti. En canvi, els gironins a banda de dos pilotades des de la distància, van veure com Yeray evitava l'empat amb una mà que frustrava a Joaqui, que havia rebut a l'esquena de la defensa.

La segona meitat va ser tan o més tranquil·la que la primera. El Llagostera va seguir sent el conjunt més perillós davant un Mallorca B que només va acostar-se a Ratti amb una vaselina molt desviada de Fer López (m.54) i va optar per mutar a una defensa de cinc homes per assegurar el marcador. Ho van aconseguir, però no sense patiment ja que Àlex Moreno va desaprofitar una bona passada a l'espai d'Aumatell rematant molt incòmode amb l'exterior de la bota (m.60); el mateix Moreno després no va poder xutar a dins l'àresa després que Artabe baixés amb el cap un córner (m.74). La millor ocasió del Llagostera va ser una falta lateral que Tarradellas va enviar per a Nico, que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa, però el col·legiat va anul·lar el gol per un fora de joc molt discutit. L'àrbitre també va ser protagonista en l'última jugada del partit, plena de despropòsits, en què el porter i un defensa balear van topar entre ells i Tarradellas va estar a punt de marcar malgrat que Soto Grande va optar per xiular falta. El Llagostera deia fins aviat a uns escassos 200 aficionats amb derrota mentre el Mallorca B acariciava la permanència.