La proposta econòmica presentada pel Barcelona per fitxar Neymar "no ha agradat" al Santos, per la qual cosa "les negociacions han de continuar", segons va assegurar el president del club brasiler Odilio Rodrigues. En unes declaracions a La Xarxa, el dirigent brasiler va indicar que el Reial Madrid també vol fitxar Neymar, encara que en la seva recent visita a la capital espanyola, Rodri?gues ha revelat que no es va reunir amb Florentino Pérez. "No hi ha acord entre el Barça i el Santos per Neymar, hi ha converses. La setmana passada em vaig reunir amb Sandro Rosell i amb Raúl Sanllehí (director de futbol del Barcelona)", va insistir.

Rodrigues va desmentIR que dijous es reunís al Brasil amb Sanllehí. "Si està al Brasil, és per parlar amb el pare de Neymar, amb els representants de Neymar", va comentar el dirigent del Santos. El president del club brasiler va assegurar que ha tingut "diverses converses" amb Rosell. "Vam tenir una conversa molt sincera, vaig ser molt ben rebut per ells. Aquestes negociacions han de continuar perquè la proposta econòmica presentada no ens va agradar i les negociacions han de continuar", va afegir. "L'equip que s'emporti Neymar serà el que triï el jugador. L'important és l'opinió de Neymar. Cal unir qui paga més valor pel jugador i el que el jugador desitja", va insistir.

El que és evident és que el desig del jugador és fitxar pel Barça, segons ha reconegut Odilio Rodríguez en declaracions a Ser Catalunya. "La preferència de Neymar és el Barça i, per això, hem començat a parlar. El Barça ens ha traslladat una proposta i hem de seguir negociant", va insistir. En tot cas, el president del Santos va comentar que l'equip brasiler no pot competir amb les ofertes que pugui tenir Neymar i va aclarir que els 65 milions d'euros en què està fixada la clàusula de rescissió "no són un valor de referència". Per tant, xifra el traspàs en una quantitat inferior, encara que es tracti del jugador "més important del Brasil", per la qual cosa "cal arribar a un acord que sigui satisfactori per a totes les parts". En tot cas, Odilio Rodrigues va aclarir que el Reial Madrid no ha realitzat cap proposta formal per Neymar, encara que el Santos l'espera. L'interès del Barça per Neymar va néixer el 2011 i fins i tot el club blaugrana ha avançat deu milions d'euros, xifra que està inclús registrada en els comptes anuals de l'entitat blaugrana.