L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, va lamentar l'actuació de l'àrbitre Undiano Mallenco, després de caure derrotat 2-1 davant el Barcelona, en assegurar que havia d'haver assenyalat un penal "molt clar" a Cristiano Ronaldo que, segons la seva opinió, el va veure "tothom". El tècnic italià va afirmar, en la conferència de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou, que l'actuació del col·legiat va condicionar un partit en què, en el segon temps, el seu equip va millorar i va posar en dificultats l'etern rival.

"La segona part ha estat molt bona. Hem pressionat més, hem tingut el control del partit. I després hi ha el penal que em sembla molt clar -va valorar. L'ha vist tothom i l'àrbitre no l'ha xiulat". "A la primera part no hem començat a jugar. I la segona part l'hem controlat, el Barcelona ha tingut molts problemes per defensar", va afegir el transalpí.

L'italià va defensar la inclusió de Sergio Ramos al centre del camp de sortida. L'andalús va formar tripleta amb Khedira i Modric. "Posar Ramos per tenir equilibri al mig. Després de la Juve, Illaramendi va tenir una sobrecàrrega. He parlat amb Sergio, ha jugat bé i aquesta és la raó".

A més a més el tècnic italià va afegir: "No hem jugat amb tres centrecampistes defensius. Crec que Khedira i Ramos han donat equilibri".