Resten només cinc jornades per al final de lliga i el Bordils està disposat a cremar totes les naus per intentar mantenir la categoria. La plantilla que dirigeix Pau Campos és del tot conscient que la major part de les esperances de seguir un any més a Divisió d'Honor Plata passen per no donar cap concessió al Pavelló Blanc-i-Verd. Però sembla que així no n'hi haurà prou, de manera que els gironins estan obligats a esgarrapar algun punt en els tres desplaçaments que li queden. El primer arriba aquesta mateixa tarda, a la pista d'un combatiu Go Fit Sinfin. Un equip, el càntabre, que té a l'abast jugar la promoció d'ascens a la lliga Asobal, o sigui que no posarà les coses gens fàcils.

Amb Esteve Ferrer novament entre els disponibles, amb Marc Canyigueral sense molèsties i amb la novetat d'Àlex Marco respecte a l'última jornada, el Bordils ha posat rumb cap a Santander a primera hora del matí per intentar sumar quelcom positiu de la pista del Sinfin (16:30 hores), un equip que compta, com a gran amenaça, amb el central Álex Álvarez. El jugador local no només destaca per la seva experiència (ha jugat a Asobal), sinó que suma un total de 164 gols en el que va de lliga, cosa que obligarà els catalans a estar ben alerta a l'hora de marcar-lo. "Té molta qualitat, és un jugador molt intel·ligent que sap quan i des d'on ha de llençar. És tot un espectacle", el defineix Pau Campos, que, tot i les dificultats, assegura que els verd-i-blancs arriben "bé" a la cita. "Si ens volem salvar, crec que no en tindrem prou amb guanyar-ho tot a casa, sinó que haurem d'anar a buscar els punts a fora. Aquesta és una oportunitat per fer-ho. Estem fent bon paper en els desplaçaments: a Antequera vam fer-ho prou bé i a Alcobendas, tot i les baixes, vam signar una primera part molt digna".

El Bordils ocupa actualment l'onzena posició de la classificació amb 22 punts, només un per sobre del Torrelavega i el Pozoblanco. Aquest últim és el primer dels tres conjunts que a dia d'avui disputarien la promoció de descens, cosa que Pau Campos i companyia volen evitar d'aquí al final de lliga.