El Quart Piscines Sant Feliu es va quedar ahir sense sumar la que hauria estat la seva quarta victòria consecutiva en l'inici de la segona temporada de l'equip gironí a la Lliga EBA. Ahir, els de Marc Delemus, van veure com el JAC Sants es feia amb el triomf gràcies a petits detalls que van decantar el partit del seu costat sobretot a la segona part.

El duel va arrencar de la pitjor manera possible. I és que a la fi del primer quart, els del Gironès ja perdien 14 a 21. Quedava clar, que el partit no seria un bufar i fer ampolles. I així va ser. Només començar, el Quart va veure com el JAC Sants li posava els primers deures. De cap de les maneres, es podien fer saltar les alarmes. Faltava un munt per jugar, i per tant, tot era possible. De fet, els de Marc Delemus van demostrar la seva capacitat de reacció, i es van plantar al descans amb un empat (39-39) a l'electrònic.

A la represa, el Sants va sortir una mica més fi en atac, i això ho va aprofitar per arribar a la fi del tercer parcial 51-56. S'entrava a l'últim quart, i tot estava obert. El Quart va intentar donar la volta al marcador, però el Sants no es va deixar sorprendre en cap moment.