Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot s'enfila a la lliga

Un gol de Carlos Martínez a cinc minuts del final dóna la victòria a l'equip de Rodri

L'Olot s'enfila a la lligaaniol resclosa

Gran victòria de l'Olot gràcies a un providencial gol de Carlos Martínez, que tanca així una de les millors setmanes de la seva vida, després d'haver estat pare per primera vegada d'un nen, Máximo. En un partit amb un ritme endimoniat i on no hi va haver un dominador clar, els olotins es van emportar una victòria gràcies a una gran defensa i, sobretot a l'oportunisme d'un jugador que ja suma 8 gols aquesta temporada.

El duel va començar viu, prova d'això és la clara oportunitat que va tenir al primer minut el Reus, amb un xut de Folch que Wilfred aturava amb una gran acció. A partir d'allà intensitat però poques oportunitats. Passada la mitja hora, la millor ocasió pels reusencs amb una jugada de Vitor que, després de superar Wilfred, xutava a porta buida però Germán salvava el primer gol. El defensa de l'Olot va ser providencial.

El partit continuava i la intensitat en el joc no baixava. L'Olot pretenia imposar un cert control del joc però les contres del Reus eren perilloses, mentre la lluita al mig del camp no donava treva. L'empat era el resultat més just entre els dos equips en una primera part d'intensitat i emoció.

A la represa tot va seguir igual. Força, lluita i, amb els jugadors més desgastats físicament, el partit estava més obert. Les ocasions es repetien a les dues àrees però es mantenia l'empat, bàsicament per la solidesa defensiva dels dos equips. Precisament a la defensa va fer referència l'autor del gol Carlos Martínez, com a aspecte que han millorat des de l'arribada del tècnic Antonio Martínez.

Una bona acció de Sellarès al quart d'hora de la segona part, va ser de les poques opcions que van tenir els reusencs, que van començar a patir en defensa. El partit madurava i l'Olot es creixia fins a disposar de dues accions clares. La primera, amb xut des de la llarga distància de Coro, que atrapava amb seguretat el porter del Reus, i vora el minut 80 una acció a pilota aturada que rematava Abel amb el cap, i que obligava al porter Edgar a fer una altre gran aturada. El porter reusenc es convertia en un jugador providencial i salvava el seu equip.

Res va poder fer, però, quan a cinc minuts del final, una gran jugada per banda esquerra entre Coro i Uri, va deixar la pilota als peus de Carlos Martínez, que va marcar després d'una jugada típica d'un davanter clàssic, d'un killer de l'àrea. Un gol que dedicava al seu fill Máximo, nascut aquesta mateixa setmana. A partir d'allà i fins al final els olotins no van passar angúnies gràcies a una solidesa defensiva que el Reus no va poder superar.

Amb aquesta victòria l'Olot es posa amb 24 punts i oblida l'última derrota a la lliga contra un clar aspirant a l'ascens, el Vila-real B. Ara l'Olot respira a la part tranquil·la de la classificació en una tretzena posició a quatre punts de la zona de descens. Amb l'arribada de Rodri l'Olot ha recuperat sensacions. La millora es pot confirmar diumenge que ve, de nou a casa, contra el Cornellà, en l'inici de la segona volta.

Prem per veure més contingut per a tu