Només les genialitats d'Isco i l'olfacte golejador de Benzema van donar un xic de llum a un Reial Madrid que segueix tocat i ?lluny de la seva millor versió. Ahir, una setmana després de perdre els papers al Vicente Calderón (4-0 contra l'Atlètic), l'equip de Carlo Ancelotti va retrobar-se amb la victòria davant el Deportivo, però ho va fer enmig d'un ambient tens al Bernabéu, amb un Cristiano Ronaldo capcot i sense mostrar cap símptoma de millora.

El Madrid va ser millor des de l'inici, però en cap moment va traduir el seu domini en ocasions. La falta d'autoestima i el poc èmfasi a buscar la porteria contrària van permetre al Deportivo aguantar el tipus durant una bona colla de minuts. Els gallecs, fins i tot, es van animar i ho van provar amb dos xuts d'Oriol Riera i Borges; tot plegat va fer enfadar el públic del Bernabéu. Va reaccionar el Madrid al voltant del quart d'hora. Cristiano al travesser, una ocasió de Bale i una tercera de Benzema. Fins que va arribar Isco, que va inventar-se un gran control i una millor rematada per marcar el primer de la tarda.

El marcador era favorable al Madrid però ni així Cristiano Ronaldo es va animar. Va buscar el gol en tot moment el portuguès, que va acabar desesperat i sense augmentar els seus registres. Va arribar llavors el control del Deportivo, que va arribar fins i tot a dominar i a punt va estar d'igualar la balança. Víctor Fernández va rematar al pal i l'1-1 estava més a prop que no pas el 2-0. Tot i això, va ser l'equip local el que va sentenciar. A 20 minuts per al final, Cristiano va assistir perquè Benzema, un xic escorat, superés Fabricio i calmés els ànims d'una afició que no ho veia gaire clar.

Victòria balsàmica per al Madrid, que recupera els 4 punts d'avantatge respecte el Barça, tot i que els blaugrana tenen l'oportunitat de tornar a acostar-s'hi si avui superen el Llevant al Camp Nou.