El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta es va mostrar ahir convençut que, si l'equip segueix al nivell que es troba actualment, pot aconseguir aquesta temporada el triplet. "Estem preparats per guanyar-ho tot. Ho tenim tot per davant: comptem amb un gran equip, venim d'un any de decepció, i això ha de servir per a rebel·lar-nos o motivar-nos més per intentar acabar aquest any amb alegria, amb títols, i que la gent pugui tornar a gaudir", va assegurar en una entrevista al web de la FIFA. Iniesta sap que el club blaugrana viu una altra etapa institucional convulsa i que l'única manera d'aïllar-se'n és amb futbol i gols. "Estem en un club amb molta exigència, on tot es magnifica moltíssim; hi ha moltíssimes opinions i es generen moltíssimes coses. L'única fórmula que tenim de canviar-ho, de fer que la gent estigui més tranquil·la, és jugant bé i guanyant. Així la gent s'oblida una mica de tot el de fora i només es fixa en el que fan els seus jugadors al camp", va assenyalar.

Això és ben bé el que està fent la plantilla blaugrana: aïllar-se del soroll que es genera al voltant del club parlant en el terreny de joc, on ha aconseguit onze victòries consecutives de la mà d'un Lionel Messi excels de nou. "Jo espero i desitjo que Leo pugui estar molt temps al Barça perquè ha estat, és i penso que ha de ser fonamental perquè seguim lluitant per tot. És l'únic desig que tinc", va comentar Iniesta sobre el crac de Rosario.

Personalment, al maig complirà 31 anys, però Iniesta nega, entre rialles, que ara corri menys però millor que quan era més jove. "Al contrari, cal córrer més. L'únic que sí que et dóna el pas del temps, o els anys, és aquesta experiència per viure certes circumstàncies i interpretar el joc. Penso que a dia d'avui he aconseguit el que es necessita per continuar en aquesta línia ascendent que em permet seguir", va sentenciar.

D'altra banda, el central belga Thomas Vermaelen continua el seu procés de recuperació de l'operació a què va ser sotmès el passat 2 de desembre. L'evolució està sent positiva i ja està realitzant carrera contínua al costat del fisioterapeuta Xavier Linde. Després de l'operació, el club va estimar que el belga necessitaria uns quatre mesos per recuperar-se del tot.

Sanció pels crits a Ronaldo?

D'altra banda, la LFP podria denunciar a la Comissió Antiviolència els càntics de "Cristiano, és un borratxo", en al·lusió a la festa d'aniversari del portuguès, que es van sentir al Camp Nou diumenge contra el Llevant. De fer-ho, el Barça podria ser sancionat.