Quimo, a l'últim minut del partit davant el Cerdanyola, va aconseguir, gràcies a un cop de cap, donar una victòria al Figueres que li serveix per seguir mirant cap amunt a la taula, en la qual ja s'ha situat en sisena posició, a cinc punts del quart classificat, el Rubí, que té un partit més que els altempordanesos.

Els d'Eduardo Vílchez, que tornaven a un camp difícil, de petites dimensions, un terreny de joc al qual no estan gens acostumats, van creure en les seves opcions en tot moment, sabedors que qualsevol detall els suposaria l'èxit o la derrota i van mantenir la intensitat fins a l'últim moment, igual que van fer al camp de la Muntanyesa, on a força de fe, van aconseguir remuntar dos gols en contra per sumar un punt en un camp complicat. En aquest cas, però, el premi va ser més alt i, sumar tres punts en un camp on només hi han guanyat els de dalt (Pobla de Mafumet i Europa, a més de Sabadell B), ha d'omplir de moral els de Vílchez per encarar amb garanties aquest final de campionat.

El partit va ser lleig. Marcat pel vent i per les petites dimensions del terreny de joc, el Figueres, que a la primera part tenia el vent a favor, no va ser capaç de trobar el seu joc, però va saber centrar-se molt bé a aturar tota acció del Cerdanyola que pogués acabar amb cert perill per a la porteria d'Ureña, que només va tenir certa feina al principi del partit.

La segona part va poder ser més controlada per al Figueres, que dominava la possessió de la pilota, tot i que en un camp com el del Cerdanyola, qualsevol jugada aïllada es pot enverinar. Amb tot, els d'Eduardo Vílchez van saber acostar-se a la porta de Coca amb xuts de Ritxi i arribades de Javi Revert. A mitjan primera part els locals van posar a prova Ureña, que va aconseguir mantenir la porta a zero després de les accions de Josu i Cuadras.

Amb l'entrada dels reforços, en els últims minuts, el Figueres va anar a buscar el partit i el va trobar. Una centrada des del córner de Pedro va rematar-la al fons de la xarxa Quimo, que van significar que els tres punts se n'anessin cap a l'Alt Empordà.