El CT La Bisbal celebra avui el seu 30è aniversari, consolidat com un centre esportiu de referència després d'haver diversificat i ampliat la seva oferta, i amb més de 1.300 socis que, per exemple, al febrer van representar més de 6.800 usos en 28 dies. El president, Xavier Ponsatí, soci número 1, recorda com abans de la creació del club al municipi es jugava a tennis al camp dels Capellans, fins que l'espai es va veure afectat per un pla d'urbanisme "i ens vam veure obligats a buscar terrenys". El CT La Bisbal va començar amb tres pistes, que després van passar a ser sis, i 30 anys més tard disposa de piscina, pistes de pàdel i un edifici polivalent que ha permès ampliar l'oferta esportiva en disciplines com el ioga, pilates, aqua-gym o zumba.

"Estem arrelats a la Bisbal i gràcies a la nostra reconversió en un centre esportiu hem anat creixent cada vegada més en socis. D'inici erem un centenar. Ara en tenim 1.300", relata Xavier Ponsatí, que ha estat pràcticament durant totes aquestes tres dècades vinculat d'una manera o altra a la directiva del club. Les instal·lacions del CT La Bisbal reben escolars per fer-hi diverses pràctiques, com ara, de natació. De fet, quan el 1994 van decidir cobrir la piscina amb un sistema mecànic per poder donar servei tant a l'estiu com a l'hivern van aconseguir un cop d'efecte a l'hora de rebre noves altes de socis.

El programa d'activitats per celebrar aquests 30 anys d'història va arrencar al febrer però avui es viurà un dels actes més destacats amb un pica-pica a les 21.00 amb la junta directiva actual, antics membres i treballadors. Pel maig de l'any que ve quedarà un dels punts forts, com ara l'organització d'un torneig de tennis femení del circuit WTA de 10.000 dòlars, fet que portaria a la Bisbal algunes de les cent millors jugadores del ?panorama mundial.