La lluita haurà de continuar. El Peralada va caure derrotat en el seu camp en la primera de les tres finals que ha de superar fins al final de temporada i, a més, perdrà Jaume Duran per sanció de cara al partit davant el Manlleu del proper diumenge, també a cara o creu.

Peralada i Santfeliuenc, dos rivals directes en la lluita per la permanència a Tercera Divisió es veien les cares ahir a la tarda al Municipal de Peralada, amb l'objectiu comú de sumar tres punts molt importants. Els locals ho van intentar, però just abans del descans es van quedar amb un jugador menys per una polèmica i absurda expulsió, ja que Jaume Duran va veure la segona targeta groga al agafar la pilota amb les mans, un cop a terra, després de rebre una falta claríssima d'un jugador visitant que el col·legiat no va ni xiular.

Amb aquest contratemps, els de Nacho Castro van aconseguir aguantar gairebé tot el que restava de partit amb l'empat a zero en el marcador, però en el tram final del partit dos gols en només tres minuts del Santfeliuenc tirava per terra tota la feina feta pels altempordanesos. El gol d'Aleix Feixas, a cinc minuts pel final, va donar ales als blanc-i-verds, però ja era massa tard per aconseguir capgirar el marcador i l'esforç d'haver estat tot un període jugant amb deu homes es va notar en excès al final del partit, i més quan el Santfeliuenc va donar entrada als seus jugadors de reforç, doncs van ser justament dos suplents els qui van aconseguir marcar pels visitants.

En un últim atac de ràbia, el Peralada va aconseguir fer-se amb la pilota tot i el cansament, i Aleix Feixas culminava una jugada que tornava les esperances a la graderia altempordanesa.

Tot i que els de Nacho Castro van disposar d'una falta a dos minuts del final de l'afegit, l'ocasió no va fructificar i el marcador ja no es va tornar a moure.

Al final, una petita picabaralla, camí de vestidors, va fer més que evident la tensió a la que s'està arribant en aquestes darreres jornades de temporada en què, qualsevol punt, serà important. Manlleu el proper diumenge i Martinenc el 17 a Peralada, les dues últimes finals.