Segueix-nos a les xarxes socials:

Decisiva victòria del Barça a Madrid amb una cistella a l'últim segon

Justin Doellman, ala-pivot del Barcelona, ??va rescatar els blaugranes amb una cistella a l'últim segon i una actuació excepcional, per a un total de 24 punts i 6 triples sense error, que va significar una victòria vital per als de Xavi?Pascual.

El 2-10, en poc més de dos minuts, va augurar mals presagis per als locals fins que Sergio Rodríguez va prendre el comandament del partit, primer anotant i després dirigint els seus companys cap a la remuntada. Jaycee Carroll, el mexicà Gustavo Ayón i el capità Felipe Reyes van prendre nota de la situació i van situar els blancs amb un avantatge màxim de 16 punts.

El Madrid va seguir gaudint d'avantatges lleugerament superiors a la desena de punts fins a l'equador del tercer quart, 58-45, moment en què el Barcelona va endurir la seva defensa i va treure del partit els locals amb un parcial de 3-14 en quatre minuts, 61-59 (min. 29) gràcies a la punteria de Stratos Perperoglou, autor de 13 punts en aquest període. El marcador va quedar en un ajustat 63-62.

A l'últim quart es va produir un continu intercanvi de cistelles fins que en l'últim segon Doellman, el jugador del partit, va anotar la cistella guanyadora.