El Llagostera ha perdut aquest migdia al camp de l'Ebro, encaixant així la seva primera derrota en el seu retorn a la Segona Divisió B. Un retorn que no ha encetat amb massa bon peu, després de no passar de l'empat al debut davant l'Espanyol B i de tornar de Saragossa amb una derrota sota el braç.

Tot i encaixar un gol matiner (Moustapha ha avançat els locals al minut 2), els d'Oriol Alsina han sabut reaccionar i han gaudit de molt bones oportunitats per, com a mínim, empatar. Al 12, Pablo Sánchez s'ha plantat tot sol davant Montoya però no ha sabut definir, mentre que al 35, un xut de falta de Rodri ha obligat a Marqueta (que havia entrat en substitució del porter titular, lesionat) a realitzar una gran intervenció.

Precisament Marqueta s'ha convertit en un dels protagonistes del matx al salvar el seu equip. Albarrán i Pablo Sánchez, ja al segon temps, han gaudit de dues bones ocasions per igualar la balança però sense èxit.

A les acaballes, amb el Llagostera buscant a la desesperada l'empat, Gabarre ha sentenciat el partit amb el 2-0 al minut 93.

Fitxa tècnica:

2 Ebro: Montoya (Marqueta, min. 19), Pajarero, Eneko, Maureta, Alfonso, Iván Forte, Moustapha, Kevin, Gabarre, Canario (Alain, min. 67) i Víctor Bravo (Txema Pan, min. 80).

0 Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez, Valentín, Setti, Pablo Sánchez (Carlos Cano, min. 66), Marc Martínez (Rubén, min. 58), Colorado, Marc Fernández (Robert Simón, min. 71) i Manel.

Gols. 1-0, Moustapha (min. 2). 2-0, Gabarre (min. 93).

Àrbitre. Iván Muñoz Pérez. TG T. Grogues: Va amonestar Txema Pan, Gabarre, Moustaphe (Ebro); Rodri, Diego Jiménez, Colorado (Llagostera). Estadi: Almozara (Saragossa).