Segueix-nos a les xarxes socials:

Marc Gasol negocia convertir en una acadèmia de la NBA l'escola de Girona

L'expivot de l'Akasvayu admet «converses» amb la lliga americana per fer créixer el seu club

Marc Gasol està negociant convertir en una acadèmia de la NBA la seva escola de bàsquet a Girona. Així ho va reconèixer el pivot català en una entrevista al programa Tu diràs, de RAC-1, la passada nit. Marc Gasol, que va jugar dues temporades a l'Akasvayu abans de fer el salt als EUA, i que sempre ha proclamat la seva estima per la ciutat, continua disposat a fer passes per fer evolucionar el club que va crear fa uns anys.

Durant les dues temporades que va jugar amb l'Akasvayu, Marc Gasol va enamorat-se de la ciutat de Girona. Tant és així, que fa tres anys va decidir fundar l'Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol, un club petit però amb molta ambició i que, en paraules del pivot dels Memphis, té voluntat de «créixer, fer les coses bé i cada dia millor».

En declaracions al programa de RAC1 Tu diràs, Marc Gasol va assegurar dimarts que l'escola vol fer un pas endavant: «Estem mirant opcions amb la NBA perquè sigui una de les acadèmies a Europa». Gasol va reconèixer converses amb la lliga nord-americana i va afirmar que aquesta està «mirant opcions, tenen ganes de créixer i en això estem». Gasol també va parlar del seu estat físic: «La lesió està totalment oblidada, ara que aviat farà un any que me la vaig fer».

A banda d'aquest objectiu, l'Escola Bàsquet Girona Marc Gasol, que des de l'estiu passat dona al seu nom més protagonisme a la ciutat i ha adoptat com a colors corporatius el blanc i el vermell, té sobre la taula la possibilitat de fer per a la temporada que ve un equip sènior. Marc Gasol en va parlar en una entrevista al Diari de Girona l'agost passat, com un dels aspectes per fer créixer l'entitat, a banda de pensar a tenir un pavelló propi abans de cinc anys. El club ja s'ho havia plantejat per aquest mateix curs però finalment ho va descartar per poder-ho treballar amb més marge de temps. Gasol es plantejava disposar d'una plaça a EBA o a LEB Plata per donar sortida als jugadors que vagi formant a la seva escola.

Prem per veure més contingut per a tu