El Reial Madrid va oblidar la derrota al clàssic contra el Barcelona amb la verticalitat de la seva segona unitat, que li va permetre aconseguir una victòria còmoda (2-6) en la seva visita al Deportivo a l'estadi de Riazor. L'equip blanc només va veure compromès el resultat en els minuts previs al descans, just abans que Lucas Vázquez marqués l'1-3. Després de la derrota davant el Barcelona (2-3), Zinedine Zidane va confiar en la profunditat de la seva plantilla davant el Deportivo amb nou canvis (dos d'ells obligats) respecte a l'alineació que havia disposat diumenge al Bernabéu.

El conjunt blanc va ser un remolí en la seva visita a Riazor. Cinquanta segons va trigar el Madrid a començar a deixar enrere la derrota al clàssic. Després d'una pèrdua dels locals a la sortida de la pilota, Morata, a passada d'Isco, va resoldre davant Lux. El porter argentí va evitar la golejada en els següents minuts de partit, en què el Madrid va donar una exhibició de velocitat. Estava fresc i el Dépor, tocat, semblava una tortuga en defensa davant el poder blanc.

Amb Lux es van estavellar Asensio i Morata (min.11), el pal li va donar un cop mà al porter després d'un altre xut d'Asensio (min.13), però el colombià James Rodríguez sí que va trobar el camí al fons de la xarxa abans del primer quart d'hora després de traçar una paret amb Lucas Vázquez.

Van sortir de la cova els blanc-i-blaus en els últims minuts del primer període i en van tenir prou per ficar-se en la trobada amb una rematada a plaer de Florin Andone al segon pal a passada de Kakuta. Van ser moments d'incertesa i de problemes per als blancs. El Dépor va creure que podia empatar, cosa excepcional tenint en compte el balanç d'ocasions que havien protagonitzat un i altre equip. Gil va obligar a Casilla a estirar-se (min.39) amb un xut des de la frontal i Sidnei, després d'una mala sortida del porter, va estar a punt d'igualar el marcador de rebot. No va ser així i el Madrid va explotar una altra via d'aigua a la cobertura del Dépo per fer més gran la seva renda abans de passar pel vestidor amb un gol de Lucas Vázquez. La tranquil·litat tornava als blancs.

El Madrid va teixir futbol amb verticalitat, especialment la d'Asensio, que va superar la defensa del Dépor quan i com va voler. L'equip de Zidane va seguir acreditant en el segon temps la profunditat de la seva plantilla i va afermar la golejada a Riazor amb un altre gol de James Rodríguez (min.66) i un d'Isco (min.77). El Deportivo va reduir distàncies però encara va veure com Casemiro feia el sisè amb un xut en què Tyton podia haver fet més.