Theo Hernández, lateral esquerre de l'Atlètic de Madrid cedit a l'Alabès, ha passat reconeixement mèdic amb el Reial Madrid aquest dimecres, segons revela 'Marca'.

El Reial Madrid trencaria el pacte de no agressió que té amb l'Atlètic de Madrid si paga la clàusula de rescissió de Theo per reforçar el seu lateral esquerre, on a final de temporada es quedarà tan sols amb el brasiler Marcelo i donarà sortida al portuguès Fabio Coentrao.

Theo, del planter de l'Atlètic de Madrid de 19 anys, que està brillant en el seu primer any a l'elit en les files de l'Alabès, té una clàusula de 24 milions d'euros que abonaria el Reial Madrid a final de temporada per convertir-lo en el primer fitxatge de la temporada 2017/18.

Segons informa el diari esportiu, ha superat sense problemes el reconeixement mèdic a la clínica madrilenya i no anunciarà el seu desig de jugar al Reial Madrid fins després de disputar el 27 de maig la final de la Copa del Rei davant el Barcelona, ??equip que també s'havia interessat en el seu fitxatge.

El jugador hauria signat ja un contracte privat amb el Reial Madrid per cinc anys, segons informa 'As', i cobrarà 3,5 milions d'euros el primer, amb una pujada en cada temporada.