Segueix-nos a les xarxes socials:

Subcampionat del Girona-Judo en la lliga de Primera Divisió

Els gironins guanyen tots el seus enfrontaments de l'última jornada però el València fa bo el seu avantatge per ser campió

Subcampionat del Girona-Judo en la lliga de Primera Divisiódiari de girona

El Securitas Girona-Judo s'ha proclamat aquest cap de setmana subcampió de la lliga de primera divisió espanyola de judo després d'una darrera jornada, dissabte a Madrid, on els gironins van guanyar els seus tres encontres. El València, però, va fer valer l'avantatge que tenia des de la primera jornada, en la que va superar el Girona-Judo amb decisions arbitrals controvertides, per acabar guanyant el títol. «Hem tingut la Lliga a les mans, però el temps ens ha demostrat que el resultat de la primera jornada contra València ha estat decisiu pel desenllaç final; allà es van produir decisions arbitrals que han marcat la Lliga», explica l'entrenador del Girona-Judo, José Luís Salas.

Els gironins havien tancat un acord amb Guram Tushishvili, un campió europeu georgià, perquè els ajudés en aquesta darrera jornada però problemes burocràtics a l'aeroport d'Istanbul varen impedir que Tushishvili competís a Madrid. Tot i això, el Girona Judo va fer el que havia de fer a Madrid guanyant els seus tres compromisos contra Stabia, Brunete i Lanzarote. Els dos primers per 3-1 i per un clar 5-0 contra els canaris. Algunes de les millors victòries del Girona-Judo van arribar de la mà de Jaba Bitsadze, superant el subcampió europeu Nikoloz Sherazadishvili, i de Temo Khachidze que va derrotar l'actual campió d'Espanya en menys de 100 quilos David Ruiz. «Hem fet la millor temporada de la nostra història amb tres campions d'Espanya individuals i tres subcampionats. Només em queda felicitar els components dels dos equips perquè han estat a un nivell excepcional», explica Salas, que també destaca el segon lloc a la lliga de l'equipl'equp sub-21 del Girona-Judo. El segon equip del club va refermar la seva segona posició final aquest cap de setmana a Madrid sense deixar escapar ni un sol punt contra Aragón, Stabia, Kazokuzan de Madrid i M. Jiménez també de Madrid.

Prem per veure més contingut per a tu