L'esperit volcànic va tornar a aparèixer en tots els jugadors de l'Olot, que van completar un magnífic partit per derrotar el Badalona i tancar la jornada una mica més a prop de l'objectiu, de moment, a la plaça de promoció de descens. Va ser un molt bon partit a nivell col·lectiu, realitzant una magnífica primera meitat, mantenint la porteria a zero i anotant dos gols que van permetre als olotins sortir del descens directe.

A la primera mitja hora de partit els dos equips es van estar mesurant, sense ocasions clares de gol, fins que va arribar la primera diana. Va ser obra precisament d'un exjugador del Badalona, Marc Cosme, que va estrenar titularitat amb l'Olot amb el gol que obria el marcador. El davanter, amb el cap, superava el porter Morales després d'una bona centrada de Blázquez. L'1-0 rubricava els bons minuts que estava fent l'equip i amb aquest avantatge aniria als vestidors.

A la represa, va ser el futbolista de Besalú, Albert Blázquez, qui deixava el partit molt ben encarrilat. Era a deu minuts del final, quan el gironí va culminar un ràpid contraatac per sentenciar el partit. Amb els tres punts, l'Olot queda en plaça de play-out després d'encadenar dos triomfs. Els de Garrido tindran un nou duel directe, el proper cap de setmana, al camp de l'Aragó.

Moviments a la plantilla

En una entrevista realitzada als micròfons de Ràdio Olot a la mitja part del partit, Sergi Raset, secretari tècnic, va assegurar que serà una setmana amb moviments a la plantilla. Un dels futbolistes que podria sortir és el davanter Nacho Pérez, que no té la confiança que tenia amb Martín Posse. En el capítol d'altes, la sorpresa podria ser l'arribada de l'extrem Jordi Xumetra, que ahir ja era a l'estadi veient el partit de l'Olot.