Èric Surís va lamentar al final del partit que tot s'havia decidit «per petits detalls» en els instants finals. En aquest sentit, tot i advertir que «en calent tampoc puc fer un anàlisi més ampli», va admetre que «al final hem fet una falta clara que no havíem d'haver fet, tir lliure i s'ha acabat», en referència a l'antiesportiva que van xiular a María Conde i que va permetre a Robinson anotar el 71-70 final.

«Arribàvem amb bones sensacions al tram final. Ens havia sortit bé el partit en l'aspecte tàctic. Al descans hem parlat que l'Avenida duia un 70% en triples i hem dit que tard o d'hora baixarien aquest percentatge i que quan això passés, havíem d'estar allà, enganxades al partit», va seguir analitzant l'entrenador de l'Spar Citylift. Segons Surís «aquesta temporada hem afrontat partits i eliminatòries que ens han endurit molt i segurament hem vingut a Salamanca més preparades que mai».

El tècnic va admetre que «era un partit important, començar guanyant la sèrie sempre ho és, i aquí, en els últims dos o tres anys, ben pocs equips ho deuen haver aconseguit». Surís, en aquest sentit, va dir que «ja hem de pensar en el segon partit de diumenge a Fontajau per mirar d'empatar la final i poder tornar dimecres que ve aquí».

Preguntat per si volia fer una crida a l'afició gironina per omplir el pavelló diumenge (19.00), el preparador va dir que «no fa falta fer cap crida. Altres anys semblava que només omplíem en partits clau però aquest curs hem crescut i fins i tot dies entre setmana hem portat 3.000 persones contra Olympiakos i Galatasaray. És una final, el darrer partit a casa, i segur que la gent respondrà», va dir.