Un "error del proveïdor", segons han explicat a EFE fonts del FC Barcelona, va deixar els noms de Javier Mascherano, Arda Turan i Gerard Deulofeu fora de la relació de futbolistes que van aparèixer en la samarreta commemorativa que va lluir l'equip a Riazor després de conquistar el seu vint-i-cinquè títol de Lliga.

Aquests tres futbolistes van abandonar el Barça en el mercat d'hivern, però també Rafinha Alcántara el nom del qual apareix, no obstant això, en la samarreta dels campions juntament a la resta dels seus companys.

Deulofeu, que ara juga cedit al Watford anglès però que va començar la temporada com a blaugrana, va reparar en 'l'oblit' i ho va fer públic en les seves xarxes socials.

"Campions de Lliga. La meitat també és meva, no?", va comentar el punta català al seu compte oficial de Twitter a la vegada que adjuntava la foto de la samarreta en la qual no apareix el seu nom ni el dels seus altres dos companys.

En qualsevol cas, el club ha solucionat l'error i aquesta tarda, en la rua de celebració del doblet pels carrers de Barcelona, els jugadors lluiran una samarreta commemorativa en la que ja apareixen tots els futbolistes que han format part de la primera plantilla en algun moment d'aquesta temporada.