El Llagostera és nou equip de Tercera Divisió després que aquesta tarda el conjunt gironí hagi caigut per la mínima a Izarra (1-0). Un gol abans del quart d'hora de joc d'Araiz (m.12) ha estat una llosa massa grossa per a un Llagostera que ha notat la pressió a la primera part.

A la represa, els d'Òscar Álvarez han tingut més la pilota i prou ocasions per empatar. Un gol els hauria donat la permanència però ni Pablo Sánchez, ni Gabarre ni cap altre dels atacants gironins han aconseguit marcar. Als darrers minuts l'expulsió de Marc Carbó, que ha vist dues targetes en sis minuts, ha acabat amb les opcions d'empatar.

La derrota fa que el Llagostera torni a Tercera Divisió després de 7 temporades. Els gironins van ascendir a Segona B el 2011 a Cerceda i des de llavors han estat cinc cursos a la categoria de bronze i dos més a Segona A, de la mà d'Oriol Alsina, actual director esportiu de l'equip. Caldrà veure quin és el plantejament del club per a la nova temporada a Tercera.