Jaime Busto va firmar ahir a Montegi (Japó) la seva primera victòria en el Mundial de Trail a l'arire lliure. Un triomf que li va valer a l'equip GasGas per aconseguir un doblet històric després de la victòria de Jeroni Fajardo de dissabte.

El jove pilot de l'equip GasGas, que dissabte havia estat cinquè, va fer una excel·lent actuació en la jornada d'ahir només va tenir una penalització de 19 punts, mentre que el segon classificat, Toni Bou, va tenir 22 punts de penalització. El podi el va completar Adam Raga (TRRS), amb 24 punts.

Per altra banda, Fajardo, qui dissabte havia guanyat una cursa després de nou anys, es va haver de conformar ahir amb la quarta posició després de tenir una penalització de 43 punts.

La segona plaça assolida per Bou ahir a Motegi li va servir per tornar al lloc més alt del Mundial després de tres proves disputades. El pilot de Piera lidera el campionat amb 50 punts, però amb dos punts d'aventatge respecte el segon i el tercer classificat, els dos pilots de l'equip GasGas, Busto i Fajardo.

El Mundial es transllada ara a Andorra, on s'hi disputarà la següent prova del campionat els dies 16 i 17 de juny.