Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacle al més pur estil NBA s'apodera de Fontajau

L'equip de Marc Gasol s'imposa al del seu germà Pau (95-91) en un pavelló ple fins la bandera que gaudeix d'un partit amistós i benèfic

El partit estel·lar dels Gasol omple Fontajau

84

El pavelló de Fontajau s'ha omplert amb més de 5.500 espectadors per presenciar un espectacle al més pur estil NBA. El partit organitzat pels germans Gasol no només ha portat a estrelles de la Lliga Endesa i també algun jugador destacat del campionat nord-americà. Sinó que igualment ha estat una veritable festa, amb xou al parquet i també a la graderia. Tot, amb una finalitat solidària, perquè els beneficis aniran destinats a tots aquells clubs de base amb menys recursos.

Entre xou i homenatge, que n'hi ha hagut un munt, el bàsquet ha estat el gran protagonista. Pedro Martínez i Darryl Middleton han dirigit el bloc format per Marc Gasol i Joan Montes ha sigut l'entrenador del conjunt de Pau Gasol.

L'equip de Pau, que comptava amb figures com Ricky Rubio (Jazz) o Jimmy Butler (Wolves), entre molts altres, ha anat obrint diferències en el marcador fins arribar-se al descans amb un clar 36-49 al marcador. La reacció del conjunt liderat per Marc Gasol s'ha fet evident a la segona meitat; sobretot al darrer quart, quan els triples de Brooks (Grizzlies) i Casspi (Warriors) han estat decisius. Al final, 95-91 a l'electrònic.

Abans del partit els dos germans han agraït l'assistència massiva d'espectadors i Pau Gasol ha recordat que "Girona és una ciutat molt especial per al meu germà i la nostra família". Tots dos han tornat a agafar el micròfon al final per tornar a donar les gràcies als assistents i, en el cas de Pau Gasol, per desitjar que el bàsquet masculí a Girona "torni al nivell més alt" una dècada després de l'esfondrament de l'Akasvayu a l'ACB.

Precisament durant el descans els organitzadors del partit han fet un petit homenatge als exjugadors del CB Girona que s'han reunit avui a Fontajau entregant-los una fotografia commemorativa. Eren Fernando San Emeterio, Víctor Sada, Jordi Trias i Darryl Middleton, a banda de Marc Gasol.

Prem per veure més contingut per a tu