L'Espanyol va encaixar la tercera derrota consecutiva, aquesta vegada a Getafe (3-0), on després d'una correcta primera meitat, va ensorrar-se passat el descans quan va destacar la figura de Jorge Molina. Un golàs de l'incombustible futbolista (té 36 anys), va desembussar el Getafe i va obrir el camí de la victòria per als de Bordalás.

Els primers 45 minuts van ser molt tàctics. En excés. El centre del camp es va convertir en un embús en què ni el serbi Nemanja Maksimovic ni l'uruguaià Mauro Arambarri d'una banda, ni David López ni Sergi Darder de l'altra, van aconseguir agafar les regnes del xoc. Un xut llunyà de Mario Hermoso i una rematada de Piatti van ser les úniques arribades de l'Espanyol abans del descans.

Amb tanta foscor, va ser Jorge Molina qui va posar-hi una mica de llum. Al 56, el seu control meravellós després del xut de Damián Suárez i el regat a Duarte van ser dignes de noms de més abast i publicitat. El 2-0 va llançar pel terra qualsevol intent d'esperança; error d'Hermoso i Mata que aprofitava la passada d'Arambarri. La sentència va ser obra d'Antunes.