El CG Puigcerdà ja està centrat en preparar el partit d'aquest dissabte a la pista del Txuri Urdin (21.30), que servirà per resoldre la final de la Lliga després que en els anteriors quatre enfrontaments cada equip hagi sumat dos triomfs. Els cerdans havien pogut capgirar el factor pista però diumenge, en el duel que els podia haver donat el títol onze anys després, es van veure superats pel conjunt basc.

Segons el tècnic Salva Barnola «ara ja no s'hi val a badar, ja és un premi ser aquí però no ens conformem, volem el títol de Lliga. No tenim marge d'error, ja que només queden 60 minuts per resoldre's la temporada. Tot l'equip està molt motivat per donar-ho tot al gel i oferir la Lliga a la seva afició desplaçada a Sant Sebastià».

«La nostra lliga l'hem guanyada, la nostra lliga era tornar a omplir la pista, que durant 15 dies es parlés d'hoquei gel a la vila; això és el que ens omple a tota la gent del Puigcerdà», va afegir l'entrenador. Dissabte passat l'equip va endur-se el tercer partit i es quedava a només un del campionat de Lliga, però al dia següent, els bascos capgiraven la situació a partir del segon temps amb un 5 a 9 contundent que condemnava el Puigcerdà a jugar-s'ho tot a Sant Sebastià en el cinquè i definitiu.