13 de març de 2019
13.03.2019

Ramon Valls: tres dècades al Palamós

13.03.2019 | 00:55
El doctor Ramon Valls, al Nou Estadi de Palamós.

D'entre el munt de persones que s'aplegaven al vestidor del Palamós diumenge al costat de Javi Salamero per escoltar el crit de guerra previ al partit contra el Can Vidalet, no hi faltava una de les persones cabdals dins l'organigrama del club. Es tracta del metge Ramon Valls, un dels personatges històrics del degà que aquest any celebra ni més ni menys que tres dècades de servei al club. Admirat per tothom per la seva professionalitat i prestigi, Valls porta tota una vida vinculat al degà perquè hi va començar a jugar des de ben petit i encara ho fa, actualment amb l'equip de veterans.

«Fa 30 anys seguits que soc al club com a metge, com a jugador vaig començar a l'edat de set anys. Vaig entrar de metge quan van agafar el relleu els germans Caballero després d'en Kelo Martí, en aquells moments vam pujar a Tercera i vam arribar a Segona A. Recordo aquella primera temporada a Segona perquè gairebé entrem al play-off per fer el salt a Primera. De fet, en l'últim partit a Riazor vam estar durant deu minuts en zona de promoció», recorda.

Preguntat per en quin moment es queda, afirma que «l'època de Segona és inoblidable, però, dels partits al camp vell del carrer Cervantes en guardo un bellíssim record perquè allò era una Bombonera, van ser unes temporades irrepetibles amb el tàndem Caballero-Waldo Ramos».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


Buscador de deportes

L'últim El més llegit