Txell Figueres (Grupo Adi-Dsnivell BMC) i Mario Sinués (Tbikes-Amunt) van ser els gua­nyadors absoluts de la segona prova de l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà que es va celebrar ahir a Castell d'Aro i que va acollir 270 ciclistes des de Prebenjamins fins a Màsters 60.

Txell Figueres, que ja es va imposar en la primera prova disputada a Porqueres, va ser la primera a creuar la meta en la categoria d'elit femení. Figueres va completar els 18 quilòmetres de recorregut amb un temps d'1:04:25 superant en gairebé dos minuts Laura Terrades (Ironteh-Tecnic-Ambisist), que s'estrenava en l'Open, mentre que Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) va completar el podi.

En la categoria d'elit masculina el guanyador va ser Mario Sinués, que va deixar el crono en 1:35 :30 en completar el recorregut de 25 quilòmetres. Jordi Vila (Biking Point), segon a 48 segons, i Gerard Blanch (Vilajuïga), tercer a gairebé un minut i mig. Blanch també va ser el primer en la categoria Sub-23, mentre que en fèmines ho va ser Núria Bosch (Ciutadella).

En les altres categories els guanyadors van ser els següents: Brian Jordan i Ivette Espinar (júniors), Adrián Cuéllar i Adaya Fernàndez (cadets), Albert Oller (Màster 30), Antionio Olivares (Màster 40), Jordi Hurtòs (Màster 50) i Joaquim Esparraguera (Màster (Màster 60).

La pròxima cursa de l'Open BTT Girona es disputarà a les Preses el 22 d'abril.