Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada deixa escapar la victòria contra el Badalona

L'equip de Chicho Pèlach es deixa remuntar en només cinc minuts la renda inicial aconseguida per Boselli

El Peralada ha deixat escapar la victòria aquest migdia davant del Badalona després de perdre 2-1 a casa. Després d'aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Boselli poc després de la represa de la segona part, la sort els ha girat l'esquena i han encaixat dues dianes en només cinc minuts després de primer l'exLlagostera Natalio al 65 i Néstor al 68 marquessin els gols de la victòria del Badalona.

Aquesta derrota, marcada per les baixes de Paik i Soni, amb el Girona, i d' Èric Montes, Iago, Rober i Kilian, acaba amb la dinàmica ascendent dels nois de Pèlach de les últimes jornades, ja que portaven set partits sense perdre, i havia fet un pas endavant en la seva lluita per a la permanència. Ara és 13è, només quatre punts per sobre de les posicions de descens.