Ahir l'emblemàtica pista d'atletisme de Madrid anomenada Vallehermoso va gaudir del 37è Meeting de la capital. El certamen va congregar un gran reguitzell d'atletes destacats que van competir en dotze proves diferents. Entre tots ells lideraven el cartell Asafa Powell, que va guanyar la cursa de 100 metres (10.15). A la prova de 400 metres en categoria masculina els noms més destacats van ser el del plusmarquista Bruno Hortelano, que va acabar el darrer i el d'Óscar Husillos, que va finalitzar sisè, mentre que a la categoria femenina va destacar la presència de la jove promesa Salma Celeste Paralluelo. No obstant això, la prova on els gironins tenien posades les mirades va ser la de 1.500 metres amb la banyolina Esther Guerrero. La gironina va arribar al Meeting de Madrid essent una de les tres atletes nacionals amb millor marca en aquesta prova amb un temps de 4.05.70. La catalana, que des del principi va estar al grup davanter d'atletes, va finalitzar la cursa en cinquena posició amb un temps de 4.13.46 a un segon i mig de la vencedora Osika.