Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot fitxa el davanter Álvaro Salinas (Hèrcules)

Garrido tindrà una alternativa ofensiva més amb l'arribada d'aquest futbolista de 22 anys format al club alacantí

L'Olot fitxa el davanter Álvaro Salinas (Hèrcules)UEO

L'Olot ha anunciat aquest matí la incorporació del davanter Álvaro Salinas (Hèrcules), un futbolista d'experiència notable a Segona B tot i la seva joventut. Amb els alacantins hi va disputar una cinquatena de partits a Segona B. Es tracta d'un futbolista amb mobilitat i bona definició de només 22 anys que donarà més recursos a la parcel·la ofensiva. Salinas firma per una temporada més una altra d'opcional i serà presentat demà.

Álvaro Salinas Garcia (Albatera, 10-01-1997) es va formar al planter de l'Hèrcules, i amb 18 anys va estrenar-se a Segona B (2015-16). La temporada següent va gaudir de més protagonisme amb 32 partits disputats (18 com a titular) i tres gols anotats. En aquests dos últims anys no ha tingut la continuïtat desitjada (13 i 10 partits) en una plantilla plena de jugadors destacats i molta competència.

Salinas és un perfil de davanter amb mobilitat, rapidesa i dinamisme, que té bona definició amb les dues cames i que arriba amb ganes de créixer i fer-se un lloc a la categoria. Un jove amb qualitat que completarà les posicions d'atac, on ja hi són Natalio, Joel Arimany i Kilian Grant.

Prem per veure més contingut per a tu