Segueix-nos a les xarxes socials:

Isidre Esteve i Txema Villalobos tornaran a formar equip al Dakar

El copilot de Calonge farà la prova al costat d'Esteve per quarta edició consecutiva integrats a l'equip Repsol

Finalitzar «entre els 15 millors» al Dakar és l'aspiració del pilot català Isidre Esteve i el seu copilot, el gironí Txema Villalobos, del Repsol Rally Team, que competiran junts per quart any consecutiu, en la pròxima edició, a partir del 5 de gener, que es disputarà a l'Aràbia Saudita.

Repsol va presentar ahir l'equip per competir en aquesta prova, que després de 10 anys disputant-se a Sud-amèrica, se celebrarà per primera vegada al continent asiàtic, i que constarà de 12 etapes amb un total de 7.800 quilòmetres, dels quals 5.000 seran cronometrats.

Isidre Esteve va comentar que quan va escoltar la notícia que el Dakar canviava d'escenari, li va costar assimilar-ho pels «fenomenals 10 anys que portaven a Sud-amèrica», tot i que va destacar que «el Dakar necessitava certa estabilitat i planificació» i que mantenint la seu s'aconseguirà.

El veterà pilot, amb molta experiència en el món del motor, es va mostrar ansiós per l'inici d'una nova edició, de la que ha dit que serà una «carrera fantàstica amb 12 etapes sobre el desert increïbles».

Prem per veure més contingut per a tu