16 de desembre de 2019
16.12.2019
Diari de Girona

Barça i Reial Madrid podrien concentrar-se al mateix hotel i anar junts al Camp Nou

Busquen garantir la seguretat davant la protesta convocada per Tsunami en els carrers propers a l'estadi del FC Barcelona

16.12.2019 | 19:16
Gerard Piqué i Sergio Ramos durant un Barça-Madrid

Barça i el Reial Madrid podrien compartir per unes hores allotjament dimecres que ve, en un hotel a escassos metres del Camp Nou, per preservar la seva seguretat davant la massiva protesta prevista per la plataforma 'Tsunami Democràtic'.

Així es desprèn de diferents informacions publicades aquest dilluns, tot i que no confirmades per fonts de club blaugrana. Segons les mateixes, el Barça canviarà la seva rutina prèvia i convocarà els seus jugadors al migdia de dimecres en un hotel situat a 600 metres del Camp Nou.

Posteriorment, els barcelonistes dinarien junts en aquest hotel i després de descansar es desplaçarien fins a l'estadi escortats pels Mossos d'Esquadra.

No obstant això des del club blaugrana no han volgut confirmar cap detall per preservar la seguretat i no confirmaran els moviments de l'equip d'aquest dia "per una qüestió de prudència".

El Reial Madrid també estarà allotjat al mateix hotel i el procediment de trasllat seria el mateix. La decisió s'ha pres a causa de la convocatòria realitzada pel Tsunami Democràtic.

Imate d'arxiu d'un clàssic al Camp Nou amb una pancarta de l'ANC | Reuters

L'esmentada plataforma, sorgida per respondre a la decisió de Tribunal Suprem en el cas del procés, ha convocat una concentració el proper dimecres a les 16:00 hores, quatre hores abans de l'inici del partit.

Fa un parell de dies, en resposta a un qüestionari de preguntes formulat pel programa "Preguntes Freqüents de TV3 (FAQSTV3)", Tsunami Democràtic va deixar clar que la seva intenció no és ni que l'àrbitre ni els dos equips no puguin arribar al Camp Nou, ni tampoc que se suspengui el partit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook