El Sol Gironès Bisbal es va retrobar amb la victòria guanyant el Sant Josep (66-62) després de poder capgirar el marcador en l'últim quart. Semblava que després del descans (38-38) els visitants agafaven la inicitativa col·locant el 48-54 al final del tercer període. Però els bisbalencs van saber donar la volta al marcador i emportar-se el triomf.

El CEB Girona va encaixar la segona derrota consecutiva a la pista de l'Horta (64-55), en un partit on un mal tercer quart va condemnar els gironins. I és que en els 10 minuts després de la represa els visitants només van ser capaços d'anotar quatre punts i es va passar d'un igualat 36-34 amb el qual s'havia arribat al descans a un 53-38 que va fer impossible la remuntada gironina en l'últim període.