Després d'una jornada d'eufòria provocada per la victòria (1-0) i la gran actuació de l'equip davant el Castelló, l'Olot ja ha viatjat a terres valencianes per enfrontar-se avui a les 12 del migdia al València Mestalla. Els de Chema Sanz es troben en la posició de play-out i no guanyen des del 24 de novembre, però Garrido no vol que ningú es confíiï. «Va ser molt satisfactòria l'última victòria, però no podem entretenir-nos a celebrar les victòries perquè la competició continua».

La temporada passada, els garrotxins van visitar l'Antonio Puchades en un context molt similar i els valencianistes es van endur els tres punts després de guanyar 2 a 0. Garrido ho recorda i no vol que la història es repeteixi. «Les circumstàncies són similars a les de l'any passat i aquesta és una prova que no podem anar confiats. Una referència com la de la temporada anterior ens ha de fer reflexionar». A més, el tècnic olotí adverteix del perill d'uns valencians ferits i que s'han reforçat molt bé en les últimes hores de mercat d'hivern amb jugadors com Pol Valentín, procedent del Nàstic, Sebas Moyano, cedit pel Còrdova, i Manzambi, jove promesa de l'Sporting de Gijón que també arriba en qualitat de cedit.

Els olotins són novens amb 33 punts, a set del playoff i a dotze del descens, sumen quatre partits sense perdre i són l'equip menys golejat del grup. Raúl Garrido considera que aquestes dades són per valorar i demostren que van per bon camí per assolir en les properes jornades l'objectiu prioritari del club, la permanència.