El Peralada s'ha près seriosament la segona volta. El triomf d'ahir al camp de la Pobla de Mafumet (1-2) és una prova més de l'impuls que ha agafat l'equip d'Albert Carbó, que ja és setè a la classificació amb 40 punts i deixa les places de promoció d'ascens a només quatre. Un gol a l'últim sospir del veneçolà Sergio Álvarez va permetre aconseguir una victòria de prestigi davant d'un dels rivals més forts de Tercera. Els tarragonins van avançar-se abans de marxar als vestidors, però els xampanyers van poder remuntar el partit protagonitzant una gran segona part.

A diferència del que acostuma a fer, el Peralada no va poder començar el duel tenint la possessió. Els tarragonins se la van adjudicar de seguida i l'única solució era generar perill a partir de les pèrdues locals. La Pobla va topar amb la solidesa defensiva de l'equip de Carbó i amb el mur del porter Aroca, que va ser hàbil per treure una gran mà i escapçar un cacau d'Óscar Sanz. Abans del descans, però, els locals van sorprendre amb un gol de Teruel que va quedar-se sol davant la porteria.

A la represa, el Peralada no va donar-se per vençut i va sortir decidit a imposar el seu futbol. Fent recular el filial del Nàstic, van fer un pas endavant per buscar l'empat. Al minut 53, Arnau Ortiz va pispar una pilota a la frontal i més murri que ningú va superar el porter Parra amb un xut creuat. Els xampanyers en volien més, mentre que la Pobla també tenia alguna cosa a dir. Gairebé en l'última jugada i amb un home menys per l'expulsió de Ritxi que va veure la segona groga, Sergio Álvarez va marcar el gol de la victòria.