Més de 6.000 ciclistes participaran del 29 al 31 de maig a la quarta edició del festival internacional Sea Otter Europe, que tindrà lloc en aquestes dates a Girona i que, aquest dimecres, ha presentat el seu programa esportiu.

La trobada reunirà a professionals que busquen una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest estiu, però també a aficionats i joves talents.

El director de la cita, Albert Balcells, ha explicat a Girona que s'espera igualar la xifra de 60.000 assistents de l'any passat i que s'ha ocupat tot l'espai d'exposició, que creix un 12 per cent respecte a 2019.

La prova més destacada del programa és la Continental CicloBrava Gran Fons, que compta amb un recorregut de 140 quilòmetres i un altre de 95.

En l'especialitat de bicicleta de muntanya, sobresurt la Super Cup Massi Copa Catalana Internacional, l'Scott Marathon Cup, la Canyon E-MTB Marathon, l'MTB Classic Sea Otter Europe, l'Eliminator Sea Otter Europe, la Canyon Pirinexus Challenge, la Girona Gravel Ride i diverses competicions infantils.