Qui ha dit que amb el confinament s'ha acabat el futbol? Els equips del grup 1 de Primera Catalana s'hi neguen rotundament i, per això, han optat per fer front a la lluita contra la propagació del coronavirus amb un torneig del FIFA 20. Amb representants dels 17 clubs, van reprendre ahir la jornada de manera virtual amb un seguit d'enfrontaments repartits en quatre grups amb cinc equips cadascun: Barça, Liverpool, Reial Madrid, Juventus i PSG.

Entre d'altres, el Girona B, líder indiscutible de Primera Catalana, va confiar en Víctor Maffeo (germà del jugador del Girona Pablo Maffeo) i va perdre contra la Jonquera de Bruno Müller.

Tercera Divisió, pròximament

Aquests dies la viralització a les xarxes pren més sentit que mai. A Tercera Divisió ja s'estan organitzant per muntar un torneig de FIFA 20 la setmana vinent. La iniciativa ha sorgit de dos jugadors del Peralada, Eric Pimentel i David Aroca. «Ja que no podem competir a la Lliga entre nosaltres, hem pensat a fer-ho a través de la Play. Farem que el temps passi més ràpid», diu Pimentel.